keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Peplum-villitys

Mietin pari viikkoa sitten pitkään, miksi päälläni hame + paita yhdistelmä saa näyttämään minut 10kg painavammalta kuin mekko. Tajusin, että kyse on siitä, mistä yläosa on istuva. Trikoo istuu lanteille asti, näin ollen paljastaen myös ei niin pieniä kohtia kropastani, kun mekko taas levenää vyötärön jälkeen.

Tajusin, että ratkaisu ongelmaan on peplum- malliset paidat. Onneksi Matkuksen NewYorkerista niitä löytyi monta naurettavan halpaan hintaan (en tiedä olenko ainoa joka on kiinnittänyt huomiota, mutta tuo NewYorker on minusta jopa edullisempi kuin H&M)



Vaaleanpunaisella pohjalla leopardikuviota. Ja sitä yksiväristä, eikä se värien sekamelska. Mulle. Olisin kyllä halunnut valkoisellakin pohjalla, mutta siitä puuttui minun koko. NewYorkerin vaatteista minulle menee XL. Että kannattaa käydä kokeilemassa, vaikka olisikin kurvikkaampi. XL+ kokoja kyseisestä puljusta ei ikävä kyllä löydy. 9,95€


Pehmeää ohutta trikoota kaunis peplum, jossa sydän yksityiskohta selässä. Puolipitkät hihat. Rakastuin heti. 9,95€



Niin, ja kun jotain löytää sydän yksityiskohdalla, täytyyhän se ostaa kaikissa väreissä. Meinasin jättää tuon vadelmanpunaisen kauppaan, mutta tajusin kassalla että katuisin sitä jälkeenpäin... Kun paidoissa oli hinta kohdallaan, niin raahasin vielä tuon vadelmanpunaisen kassalle.


Mitäs te muut pidätte NewYorkerista? Itse olen tykästynyt kauppaan. Ainakin tällä hetkellä siellä on uskomattoman ihanan värisiä vaatteita ja paljon neon asusteita. Lisäksi kaupan hinnat ovat todella edulliset. Vaatteiden laadusta en osaa vielä sanoa, mutta kerron siitä kun tiedän lisää.




3 kommenttia:

  1. Itsellä jääny kultaiset muistot NewYorkerista. Pari vuotta sitten kävin Espanjassa kyseisessä liikkessä ja ostin sieltä unelmieni (keino)nahkatakin, 20€ (alkuperäinen hinta 50€). Paras ostos ikinä ja takki edelleenkin käytössä :) Muutenkin NewYorkerin tuotteet vaikuttaisivat olevan hyvinkin paljon makuuni, joten voisin käydä muutaman vuoden taon jälkeen katselemassa mitä olisi tarjolla ;]

    terkuin
    Katja R.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itse kanssa meinasin tutustua liikkeen valikoimaan ajan kanssa. Näitä paitoja ostaessani pyörähdin vaan liikkeessä. Erityisesti yksi ampparijätskin värinen toppi jäi kaivelemaan.

      Poista
  2. Mäkin rakastan kaikkia paitoja, hameita ja mekkoja joissa on peplum! <3 En oo edes ehtinyt käymään New Yorkerissa, itiksessä taitaa olla kyseinen liike.. Ehkä kipitän joku päivä minäkin! :P

    VastaaPoista