sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Testissä: jätettäviä- ja tehohoitoaineita


Bed Head Ego Boost latvahoitoaine:

Hiusten latvoille tarkoitettu jätettävä hoitoaine. 23e / 200ml (verkkokauppa sunrise)

Miellyttävän tuntuinen ja hyväntuoksuinen hoito. Omissa hiuksissani vähentää latvojen takkuisuutta. Vaikea annostella, jostain syystä pumppu roiskii tuotetta ympäriinsä. En ole huomannut eroa hiusten haaroittuvuudessa, vaikka tuote sitä lupaa ehkäistä. En osta uudelleen.


Loreal elvital Antibreakage hiuksiin jätettävä hoitoaine:

Hiuksiin jätettävä korjaava hoito. Hintaa en onnistunut löytämään. Ei vaikuttanut minun hiuksiini mitenkään. Koostumukseltaan ihan ok. En osta enää, tämänkin pullo lensi roskiin noin puoliksi käytettynä.


Dove Nourishing oil care tehohoitoaine:

Hiuksista pois pestävä tehohoitoaine. Hinnasta ei ole varmaa tietoa, olisiko 5e kieppeillä. Koostumukseltaan paksu ja hyvän tuoksuinen hoito. Kosteuttaa hyvin ja jättää hiukset pehmeäksi, lähmäämättä niitä. Pidän, ja ostan lisää.


 Bed Head Glaze Haze hiusseerumi:

Lupaa suojata hiuksia ilmankosteudelta ja lyhentää hiuksien kuivumisaikaa, ei huuhdella pois. 20,50e / 60 ml (Sokos). Koostumukseltaan hyvin levittyvää ja ihanan tuoksuista. Jättää hiukset sileiksi ja kiiltäviksi. Tähän tuotteeseen olen tyytyväinen, ja harkitsen ehdottomasti uudelleen ostoa tämän putelin loppuessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti