tiistai 12. maaliskuuta 2013

Ensimmäinen legginssiasu

Vapaa päivä ja miehen synttärit. Aamulla kun se nousi suihkuun hipsin keittiöön tekemään aamupalaa. Oli tosi yllättynyt, sillä yleensä minä nukun vielä kun se lähtee. Kieltämättä olen aika aamu-uninen. Tarjosin miehelle täytettyjä patonkeja.

Olen siivoillut tänään, sillä huomenna meille tulee vieraita. Juhlistetaan pienimuotoisesti minun valmistujaisia ja miehen syntymäpäiviä. Ihana saada uskomattoman mahtavia ystäviä ympärilleen juhlimaan. Tosin minun juhliminen taitaa jäädä aika vähälle, sillä torstaina iltavuoro kutsuu.Mekko H&M, legginssit Citymarket ja neule Seppälä, kuvista unohtui vyö.

Uskalsin vetää legginssit päälle. Pohdin pitkään, että miten saisin minun hieman lyhyemmät mekot sivistyneeseen työkäyttöön. Eikun legginssit alle ja voila. Tykkään asun seeprakuvioisesta mekosta, eritoten sen epäsymmetrisestä helmasta. Jotenkin minua on alkanut viehättämään nämä takaa pidemmät kuin edestä mekot.

2 kommenttia:

  1. Näyttää varsin kivalta! Itse ratkaisen lyhyen helman ongelman urheilukäytössä myös leggareilla ja arkikäytössä huomaamattomilla shortseilla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! En raaski seisottaa noin kauniita mekkoja kaapissa vaan odottamassa niitä kuumimpia hellepäiviä.

      Poista