tiistai 19. maaliskuuta 2013

Punaisen eri sävyt

Otin eilen aamulla näitä asukuvia. Kuvia katsoessani mietin, että miten näytän niin kamalalta kaikissa kuvissa. Niin, olisin voinut vaikka edes hymyillä. Hymy muuttaa olemusta paljon. Pahoittelen siis kuvia joissa näytän elämääni kyllästyneeltä. Sitä en suinkaan ole, mutta kuvista se tuntuu huokuvan.Pidän tuosta huivista, mikä on noin puolitoista vuotta sitten bongattu Veromodan alelaarista. Ihana kun on noin paljon sävyjä yhdessä huivissa, voi fiiliksen mukaan yhdistellä sitä pinkkiin, oranssiin tai violettiin. Myös tämä klassinen punainen toimii.

Mies lähtee tänään Viroon logistiikkaseminaariin. Outoa tulee varmaan olemaan, kun on tottunut tuohon toisen ihmisen läsnäoloon. Onneksi on kissa!


2 kommenttia:

  1. Hei, olen lueskellut blogiasi jonkin aikaa ja tuli mieleen, kun katselen asukuviasi, että onko sulla hameita/mekkoja jotka olisivat lyhyempiä? Mielestäni sun kannattaisi kokeilla lyhyempää mittaa, ehkä polven kohdille loppuvaa mutta ei sitä pitempää, se tekee koko asusta jotenkin raskaamman oloisen (en tiedä miten pitkä olet, johtuuko siitä vai mistä). Ja tuossa polvimitassa voi mennä hyvin vielä töissä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on lyhyempiäkin (itseasiassa näitä pitkiä mekkoja on 2/22) ja käytän niitä paljon. Nämä pitemmät ovat minulle sellaisia mukavuusvaatteita, silloin kun ei jaksa ajatella. :) Lyhyt olen, ja siksi minulle monet mekot ovat aika pitkiä. Suosikkimekkoni on itseasiassa juuri polviin ulottuva, ja ehdottomasti minun kroppaani parhaiten pukeva.

      Poista