torstai 28. maaliskuuta 2013

Halpaa ja hyvää

On joitain kauneustuotteita, joissa panostan laatuun. Ja korkeampi hinta tuo usein parempaa laatua, mutta ei aina. Ripsivärini on Lancomen, hiusharjani hyvää laatua, kynsienhoitotuotteenikaan ei ole halvemmista päästä.

Silti, olen löytänyt markettituotteiden joukosta helmiä, joita kannattaa kokeilla, mikäli ei ole valmis panostamaan paljon rahaa. Olen näistä kaikista tuotteista kokeillut useampaa kalliimpaa versiota, ja silti palaan aina näihin koska ne ovat parhaimpia. Ei vain hinta-laatu suhteessa, vaan oikeasti parempia. Näitä siis kannattaa kokeilla. Vaikka nämä tuotteet eivät ostettuasi ja kokeiltuasi sovellu sinulle, et ainakaan heittänyt paljon rahaa hukkaan.

XTRA Kynsilakanpoistoaine

Tästä tuotteesta minulla ei ole kuvaa. Tuotteen löytää minkä tahansa s-ryhmän kaupan kosmetiikkaosastolta. Kamalan hajuista, niinkuin kaikki kynsilakanpoistoaineet. Poistaa minkä tahansa jopa glitterilakan vaivattomasti, nopeasti ja tehokkaammin kuin muut kokeilemani kynsilakanpoistoaineet. Hinta alle 2 €


Klippoteket kuivashampoo

Tästä tuotteesta olen puhunut ennenkin, mutta tätä tuotetta jaksan ylistää. Poistaa hiuksista rasvaisuuden ja antaa tuuheutta. Varsinkin otsatukan kanssa must have -tuote. Suihkuta ja kampaa, ja voila, ei tarvitsekaan pestä hiuksia ennen töihin lähtöä. Hinta alle 5 €.



XZ Muumi selvityssuihke

Aamulla hiukset ovat takussa ja harjaaminen aiheuttaa kylmiä väreitä? Tätä tuotetta kun suihkuttaa kaikkialle hiuksiin, ja antaa vaikuttaa muutaman minuutin, niin kampaamista ei tarvitsekaan tehdä hampaat irvessä. Plussaa muumilimpparin tuoksusta. Hinta n. 2 €



Doven hair therapy -tehohoitoaineet

Kuvassa yksi kokeilemistani. Tämän sarjan tehohoitoaineet tehoavat jopa minun takkuuntuvaan ja hyvin kranttuun tukkaan. Todellakin sileyttävät, lisäävät kiiltoa ja tekevät hiuksista helposti harjattavat. Matrixin Biolace -sarjan hoitoaineiden lisäksi ainoat jotka toimivat minun vaativaan tukkaan. Hinta alle 6 €.


Mitkä ovat teidän halvat kauneustuotteet? Kertokaa kommenttiboksissa, haluan todellakin kokeilla niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti