sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Testissä: Rasvoja

Ajattelin kirjoitella ylös käyttökokemuksiani muutamista rasvoista.

Käytän rasvoja joka päivä. Omistan atooppisen ihon mikä pakottaa minut rasvojen suurkuluttajaksi. Kuitenkin, olen aika nirso rasvojen suhteen, käytän kyllä lähes mitä vain mutta tykkään vain harvoista.


Nivean perusrasva on mielestäni ihan hyvä. Ei pääse suosikikseni läheskään, mutta hyviäkin puolia löytyy. Rasva on aika juoksevaa, eli imeytyy nopeasti. Kosteuttaa myös kohtuullisesti. Miinusta siitä, että tuotteessa ei ole oikein tuoksua. Terveisin tuoksunarkkari.


Nivean Sos käsirasva on paksua tavaraa. Perusluotettava muttei erikoinen. Kosteuttaa kyllä erittäin hyvin. Tuoksua ei tässäkään ole oikein. Toimiva, hyvin kosteuttava rasva.Paksua, hyväntuoksuista rasvaa. Onneksi ei niin kovaa tavaraa kuin bodybutterit yleensä. Plussaa kauniista purkista. Imeytyy aika hitaasti. Silti yksi suosikeistani, ehdottomasti. Tätä aion ostaa lisää kun tämä loppuu. Vinkkinä Soap & Glorysta kiinnostuneille, tuotetta ei myydä Suomessa, mutta Jt Beauty Outletista sitä saa tilattua. 

Saksasta ostettu käsivoide, jota ei tietääkseni saa Suomesta. Ihana, paksu, hyväntuoksuinen. Juuri sitä mitä käsirasvaltani toivon. Vielä kun keksisi mistä tätä saa lisää. Hinnasta sen verran, että tämä oli marketista, ja taisi olla naurettavan halpaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti