sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Maaliskuun Livbox

Maaliskuun Livbix sisälsi minulle entisestään tuntemattomia tuotteita, ihanaa päästä testaamaan uutta.


Koska en osaa vielä tuotteista mitään kertoa, tämä teksti on kopioitu Livboxin mukana tulleesta infosta.
Ziaja - vuohenmaito päivävoide
Vuohenmaidon ainesosat kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa luonnollisella tavalla. Voiteen silkinpehmeä koostumus on hellävarainen ja nopeasti imeytyvä. Sisältää uv-suojan.


Ma Provence - Palashampoo
Ma provence on orgaaninen, erittäin hyvin vaahtoava palashampoo normaaleille hiuksille. Shampoo on tiivistetytssä muodossa ja vastaa kahta pullollista nestemäistä shampoota. Hiero shampoo kosteisiin hiuksiin, vaahdota ja huuhtele. Erillistä hoitoainetta ei tarvita.

Burt's Bees Hand Salve käsivoide
Suosikkimerkin intensiivinen käsivoide kosteuttaa kuivia ja karheita käsiä. Hoitavia kasviöljyjä, yrttejä ja mehiläisvahaa sisältävä voide on sataprosenttinen luonnontuote. Parhaan tuloksen saat, kun levität voiteen yöksi.


Korre - Japanese Rose suihkugeeli
Korresin suihkugeeli on pehmeävaahtoinen ja lempeän ruusun tuoksuinen. C- ja E-vitaamiini, sinkki ja antioksidanttientsyymit parantavat ihon omaa immuunijärjestelmää ja kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti. Dermatologisesti testattu.

Lavera - Trend sensitive liquid eyeliner - rajayskynä
Napakan ja ohuen siveltimen ansioista Laveran Liquid eyeliner -silmänrajausta on helppo käyttää ja tarkka rajaus syntyy helposti. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa oleva tuote on ihotautilääkärien ja silmälääkärien testaama, ja se sopii myös piilolinssien käyttäjille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti