sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Eräs erityinen tyttö

Ajattelin tarinoida teille hieman ystävyydestä, mutta tuossa pitkällä ajomatkalla miettimisen jälkeen päätinkin tarinoida yhdestä aivan erityisestä tytöstä / naisesta.

Olen tuntenut tämän tytön 5 vuotta. Koko sen ajan tämä tyttö on ollut paras ystäväni. Hän on aivan uskomaton tyyppi, viisas, kaunis, ymmärtäväinen, uskomaton ja aina oma itsensä. Yhdessä olemme läpikäyneet pari raskasta eroa, riidat, pitkät välimatkat ja monet muut asiat. Silti kaikki nämä vuodet, ystävyys on säilynyt.

Viikonloppuna tapasin häntä pitkästä aikaa, ja kaikki oli ennallaan, aivan kuin päivääkään ei olisi kulunut. Uskomatonta miten ystävyys säilyy, vaikka välillä menisi pitkiäkin aikoja kun emme puhuisi. Silti, kun toiselle tulee hätä, ei tarvitse miettiä sekunttiakaan minkä numeron puhelinluettelostaan valitsee.

Jaamme yhteiset kiinnostuksen kohteet, valokuvauksen ja eläimet. Yhdessä olemme odottaneet niin kissoja kuin koiria saapuvaksi perheisiimme. Yhdessä olemme nauraneet eläimille ja niiden oikuille. Yhdessä olemme huolehtineet, kun joku on sairastanut.

Toivottavasti joku päivä, jaamme jonkun unelmistamme, yhteisen paritalon tai jonkun yhteisen yrityksen, on se sitten eläinvalokuvaamo tai mikä tahansa. Tämän tytön kanssa uskaltaisin yrittää, vaikka yksin en. Tämä tyttö, merkitsee minulle enemmän kuin sanat riittävät kertomaan. Toivottavasti olemme ikuisesti ystäviä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti