maanantai 28. huhtikuuta 2014

Minun polkuni

Yksi  asia on pyörinyt mielessäni useamman päivän, mutta olen ollut kahden vaiheilla, puhunko siitä mitään täällä. Noh, päätin.

Ihmisillä on erilaisia polkuja, jokainen valitsee omansa. Toiselle täydellinen voi olla toiselle vaikein mahdollinen. Ja niin edelleen. Jokainen ihminen ymmärtää tämän, ja ainakin sanoo olevansa asiasta samaa mieltä, kaikki eivät voi tehdä samoja valintoja kuin toiset.


Näinhän se menee, teoriassa. Miksi siis ihmisten on niin vaikea hyväksyä sitten sitä, että minä olen valinnut oman polkuni? Se ei ollut ehkä se, minne itse halusin mennä, vaan sinne, mikä oli minulle ainoa oikea ratkaisu.


Moni lukijoista on varmaan arvaillutkin, että kotona ollaan. Virallisesti olen työtön, en työkyvytön. Krooninen sairaus varjostaa elämääni, ja vaikeuttaa töiden hakua. Siksi siis olen kotona, niin kauan kun minulle sopiva ja terveyttäni vaarantamaton työpaikka löytyy.


Minusta ei siis tule uraohjusta, ei korkea-arvoista työntekijää. Mutta itse en sitä ole koskaan halunnutkaan. Olen halunnut ihanan miehen joka rakastaa minua ja hänen kanssaan lapsia. Mies minulla on, lapsetkin toivottavasti tulevaisuudessa.

Tämä on minun polkuni, ja minulle se on ainoa oikea. 

Ja tänään, lähdin shoppailemaan, ostin:

Tadaa, ihmesienen. Ai että olen mielenkiintoinen persoona.


2 kommenttia: