keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kampaajalla Tallinnassa

Noniin, eli nyt näitä lupailemiani kuvia ennen ja jälkeen kampaajakäynnin. Kävin tosissaan Tallinnassa kampaajalla, Meloni Ilusalong-nimisessä paikassa. Paikka sijaitsi ihan Viru-keskuksen vieressä.

Kampaajalla vietin kolme ja puoli tuntia, käyntiin kuului värjäys, raidotus, leikkaus ja kulmien laitto, hintaa tälle lystille tuli 68e.


Hiukset todellakin kaipasivat kampaajaa. Haalistunut väri, kauhea tyvikasvu ja kaksihaaraiset hiukset, koko paketti.Kampaajakäynnin jälkeen olen vaan ihastellut tukkaa peilistä, kyllä tätä kantaa ilolla.


2 kommenttia:

  1. Hei Anni. Mina myös kavin Meloni Ilusalongissa Tallinnassa ollessani, Olen samaa mielta kanssasi siita etta saamani palvelu on todella ammattitaitoista. Pari vuotta sitten laitettiin hiukset todella hyvin ja edulliseen hintaan. Viime viikolla hoidatin jalkoja ja varjasin ripset ja kulmat. Palaan varmasti takaisin ja suosittelen kaikille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Samanlaiset kokemukset minullakin. Vaikka oma kampaajani ei suomea eikä englantia puhunutkaan, niin salongin vastaanoton rouva kyllä tulkkasi aina kun jotain epäselvää oli :)

      Poista