tiistai 1. huhtikuuta 2014

Matkalla Tallinnassa

Huhhuh, kylläpä aika kuluu. Viikko sitten sain ladattua Tallinnan reissun kuvat koneelle, ja vasta nyt pääsin/jaksoin tulla tänne teille niitä tuomaan. Jotenkin tämäkin kuvaa hyvin tämän hetkistä elämääni, päivät vaan valuvat ohi.

Kuitenkin, Tallinnaan. Voitin reissun Apu-lehden Suomen söpöin lemmikki-kilpailusta. Reissu sisälsi matkan Eckerö Linella Tallinnaan ja hotelliyöpymisen Viru-hotellissa.


Laivalla torkuin lähes koko matkan, kiitos aikaisen herätyksen. Kerkesin kyllä yhdet Pepsi Maxit juoda kuppilassa, ja kuunnella ikivihreitä klassikkoja.


Lauantaina Tallinnassa ilma helli meitä. Kaunista, aurinkoista ja lämpöasteetkin plussalla.Näkymät hotellihuoneen ikkunasta olivat vähintäänkin vaikuttavat, kiitos huoneen 20. kerroksessa.


Illalla näkymät vanhaan kaupunkiin oli vielä romanttisemmat.Meidän reissu kului pitkälti niin, että lauantaina kävin kampaajalla ja shoppailin, sunnuntaina kierreltiin yhdessä. Ja se ruoka, mitä syötiin siellä, namskis.

Reissusta on tulossa vielä kaksi postausta, kampaajareissusta ja tuliaisista, joita raahasin laukun täydeltä kotiin.


2 kommenttia:

 1. Hei, olet todellakin saanut ikuistettua ihanat kuvat Tallinnasta. Elokuussa taasen menen sinne itse, noin kolmesti vuodessa. Meiltä on 11 tunnin bussimatka, joka vähän hidastaa matkahaluja. Joten olemmekin siellä useamman yön. Kotisi on niin raikas nuoren koti ja sinä itse vilpittömän, rehellisen näköinen nuori vaimo. Olen ahkera blogien lueskelija, mutta en osaa niitä laittaa itse. Sisustan kotiani jatkuvasti ja kerään kaikkea vanhaa.... Toivotan sinulle onnea elämääsi ja elämää tässä hetkessä.
  Liisa +60v

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos! Et tiedäkään miten paljon ihana kommenttisi lämmitti mieltäni! Suurkiitos!

   Poista