maanantai 20. toukokuuta 2013

Testissä: Nivea Inshower vartalovoide

Mainoksen orjana jo ensimmäisen tämän tuotteen mainoksen nähtyäni, tiesin että tätä täytyy kokeilla. Minulla on erittäin kuiva ja herkkä iho, joten suihkun jälkeen saan aina läträillä rasvoilla. Tässä siis pohjustusta tilanteesta ennen tuotteen käyttöä.250ml n. 5e tai 500ml n. 8e. Saatavilla ruokakaupoista ainakin.

Ostin itse pienemmän pakkauksen kokeiluun. 

Tuotetta levitetään iholle suihkussa suihkusaippuan jälkeen ja huuhdellaan pois. Tuote lupaa kosteutetun lopputuloksen.

Sitten omiin kokemuksiini. Tuote levittyy hyvin iholle (+), ja on hyvin perus Nivean tuotteiden tuoksuista (+/-, riippuu miten tykkää tuoksusta). Tuote kosteuttaa ihon hyvin (+), niin ettei suihkun jälkeen tarvitse rasvata kuin kuivimmat kohdat. Hinta on tuotteessa kohdillaan (+) ja yleisvaikutelmaltaan hyvä tuota (+).

+ + + + +/-

Minulla on uusi ja selkeämpi tapa arvioida tuotteita. Viisi arvostelukriteeriä, jokaisesta + tai -. Ehkä tämä selkeyttää.

Tämä tuote oli mielestäni huipputuote, ja tulen ostamaan isomman pullon tämän loppuessa. Mikäli muut merkit tuovat samanlaisia tuotteita markkinoille, vertailen kyllä kaikkia.1 kommentti:

  1. Jei! Tällaista arvostelua olen odottanut :) Nyt myös kosmetiikasta tietämätön uskaltautuu yksinään ostoksille, kun voi täältä ottaa mallia :)

    VastaaPoista