torstai 16. toukokuuta 2013

1v synttärit

Tämä blogi täytti eilen yhden vuoden. Vuosi on kulunut äkkiä. Olen viime viikkoina pitänyt lomaa blogista, ja miettinyt minne suuntaan lähden tätä viemään. Olen tullut tulokseen, että vanhalla tutulla mennään, mutta en aio ottaa enää stressiä postaustahdista, postaan kun huvittaa. Pidän tätä blogia kuitenkin lähinnä itseäni varten. Toki jos joku saa blogini kautta jonkun idean vaikka kokeilla jotain uutta tuotetta, niin sehän on mahtavaa.

Tässä siis kuvapläjäystä kuluneesta vuodesta.

Blogitaivaltani aloittaessa blogini oli puhtaasti pukeutumiseen kestittyvä, ja esittelin asujani aina silloin tällöin.Menin naimisiin heinäkuussa rakkaan mieheni kanssa.
Vuoden aikana on koettu myös aika monta hiustenvärjäyskatastrofia epätoivoisesti tukkaa punaisena pitämisen takia. Tässä eräs niistä.


Joitain äärimmäisen onnistuneita ostoksia on tullut tehtyä, kuten tämä viittatakki.


Kynsiä ja lakkauksia on tullut esiteltyä useampaan kertaan täällä blogissa, ja vuoden sisällä taitoni lakkaajana ovat kasvaneet huimasti.


Joulukuussa olimme häämatkalla Berliinissä, mikä oli aivan ihana reissu. Tuonne jäi sydän, ja tahdon ehdottomasti uudestaan.
Testasin Neulash-nimistä ripsien kasvatusainetta hyvin tuloksin. Ensimmäinen pitkäkestoinen testaus jonka suoritin.


Tammikuussa elämäni muuttui rajusti, kun aloitin työt Lindexillä myyjänä.


Tilasin 3 kk Livboxin ja esittelin täällä blogissa niiden sisällöt, sekä testailin joitain tuotteita.


Meikkikuvia julkaisin satunnaisesti.


Kissa esiintyi blogissani vuoden aikana useasti. Minkä sille mahtaa kun kotona lymyilee noin söpö otus.Jonkin verran kotikuvia tuli julkaistua, mm. postaussarja kotimme sisustuksesta.


Myös koruja tuli esiteltyä jonkin verran. Tässäkin kuvassa oleva koru on itsetekemäni.Helmikuussa sain erään kauan aikaa vieneen asian päätökseen, eli valmistuin media-assistentiksi.


Tulin kokeilleeksi muutamaa uutta ja helppoa kampausta.Vuoden aikana blogin nimi muuttui Annin pukeutumisleikistä Rakkaudella Anniksi. Kiitos että olette olleet vuoden matkassani mukana, pysykää toki linjoilla toinenkin vuosi.


4 kommenttia:

 1. Onnea 1 v Rakkaudella Anni blogille. Kiva blogi sulla, oikein päivän piristys :)

  VastaaPoista
 2. Voi että, sulla on mahtava pukeutumistyyli! Varsinkin tuo viittatakki sai aikaan kuolausefektin (mistä se on hankittu :D ?). Ja ihanaa on, että näytät, kuinka plus-kokoinenkin nainen voi ja saa pukeutua kauniisiin ja persoonallisiin vaatteisiin :) Iso peukku!

  P.S. Kissakin on kovin söpö ^__^
  P.P.S. Onnea 1-vuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Viittatakki on Kappahlista ostettu. Mainittakoon että allekirjoittaneen mielestä kissa on maailman söpöin!

   Poista