torstai 4. huhtikuuta 2013

Ostoksia vol jotain

En ole päivitellyt teille ollenkaan pääsiäisen ostoksia. Kävimme kauppakeskus Willassa, itseasiassa kaksikin kertaa eri kokoonpanoilla. Pieni kävely teki selälleni hyvää, ja ostosterapia mielelle.


Nämä ostin itseasiassa jo ennen pääsiäistä. Selän takia minun täytyy pysyä sohvalla aika monta tuntia vuorokaudesta. Huomattavasti helpompaa se on, kun on hyvää katsottavaa.


Kolmet sukkahousut, joista maastonvihreät ovat ostettu jo aikaisemmin, mutta ovat jääneet esittelemättä. Nuo oranssit minulla on, ja joku varmaan muistaakin ne plussapallo asusta. Ikävä kyllä ne osoittavat hajoamisen merkkejä, joten äkkiä varastoon toiset.


Minulla on näitä pieniä hiusruusuja aika monet, ehkä n. 8 eri väristä paria, joten parit lisää ei mitään haittaa. Ihanan väriset, keväiset. Ostin näitä paketteja kaksi, sillä jotenkin vierastan ajatusta että väriä ei ole kuin yksi kappale. Outo mikä outo.


Mmmmm... Toffeeta. Kinuskirakkauteni tietävät ymmärtävät.


Mielenkiintoinen pikkukirja alennuksesta. Kerron ehkä lisää tästä kunhan olen kahlannut tämän läpi. (mikäli kirjan sisältö on kertomisen arvoinen)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti