perjantai 12. huhtikuuta 2013

Elämäni eläimet

Moni ehkä tietää, että rakastan eläimiä. Tällä hetkellä elämässäni on neljä eläintä täällä Kotkassa, ja 5 eläintä vanhempieni luona plus vaihteleva määrä akvaariokaloja kummassakin paikassa.Eläimet ovat muuttaneet elämääni paljon. Silloin kun asuin vanhempieni luona, koirat toivat minulle lohtua ja turvaa kun sitä tarvitsin. Nyt elämässäni on kolme komeaa kilvellistä poikaa, ja yksi erittäin kaunis kissa.

Untamo ja Ilmari

Eläimistä huolehtiminen pitää minut järjissään, silloinkin kun olen maannut kaksi viikkoa sairaslomalla kuten nyt. Joka päiväiset askareet, kaloille valot, elukoille ruokaa, ne rytmittävät päiviäni.

Milo

Tällä hetkellä kaikki on täällä rauhallisesti ja hyvin, Milo on saanut porttikiellon huoneeseeni ja Ilmari ja Untamo jakavat sopuisasti yksiön. En osaa kuvitellakaan elämääni enää ilman näitä pieniä nelijalkaisia ystäviäni.

Tigru, kuva Suvi Pitkänen

Eläimet ovat muuttaneet sisustusta paljon. Meillä on terraario, akvaario, Milon oma pieni paikka, ruokakuppeja, kissanvessoja, raapimapuita, pahvilaatikkoja, leluja, tunneleita....Hetkeäkään en silti vaihtaisi pois, en edes tänään kun siivoilin Tigrun ja Milon pissoja lattialta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti