maanantai 26. marraskuuta 2012

Hiusten hoitoa.

Minulla on pitkät, paksut ja kiitävät hiukset. Vaikka hiuslaatunikin on luonnostaa hyvä, kiiltävä ja erittäin liukas, hiukseni eivät pysy kunnossa itsestään jatkuvan värjäilyrumban takia.

Pitkät hiukset vaativat paljon hoitoa, sitä ei käy kieltäminen. Näytän siis teille muutamia tuotteita, joita käytän hiuksieni hoidossa, ja kerron niistä hieman.


Aloitetaan hiuksien pesusta. Shamppoo vaihtelee minulla koko ajan, mutta yleensä käytän jotain markettishampoota. Hoitoaineista suosikkini on Matrixin Biolace-sarjan hoitoaineet (löytyy ainoastaan kampaamotuotteita myytävistä paikoista ja maksaa n. 18e), mutta nyt se on loppunut, joten tätä hoitoainetta aina hätävarana. Eli Doven Repair therapy-sarjan Intense repair tehohoitoaine. Maksaa jotain 5e luokkaa, ja löytyy kaikista kaupoista. Hoitoaine on minulle erityisen tärkeää että se on jompi kumpi näistä, sillä tukkani menee törkeelle harakanpesätakulle ilman.


Hiusnaamiota käytän kerran viikossa, usein saunan yhteydessä. Silloin käytössä on tämä Matrixin Biolace-sarjan Delicate Care Masque. Hiusnaamion täytyy antaa vaikuttaa kauemmin kuin tavallisen hoitoaineen, joten usein pesen hiukseni ennen saunaa ja annan hoidon vaikuttaa saunassa olo ajan. Jättää hiukset unelman pehmeiksi, mutta hinta kirpaisee, muistaakseni n. 18e.Hiuksiin jätettävänä hoitona käytän Avonin Advanced Techiques-sarjan lotus shield hoitoa. Eli tämä on pesun jälkeen hiuksiin hierottava hoito. Käytän tätä tavallisen pestävän hoitoaineen lisäksi joka toisen pesun jälkeen. Tämä on niin sanottu kokeilupakkaus, joten en tiedä tämän hintaa. Veikkaisin että jää alle 10e.


Koska aina perään kuuluttamani Aito Argane öljy on kateissa, näytän teille korvaavan vaihtoehdon mitä käytän sen Aidon hävitessä (jotenkin se pullo aina katoaa) Eli kyseessä on Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir. Tuote on halpa, maksaa vain n. 5e, Aidon maksaessa 20e. Tätä käytän joka toisen pesun jälkeen hoitoaineen lisäksi, eli käytän tätä ja yllä olevaa lotus shieldiä vuorotellen.


Seuraavaksi selvityssuihke. Tätä tarvitsen lähes päivittäin järkyttävien takkujen takia. Eli XZ Muumi Selvityssuihke. Ehdottomasti paras löytämäni selvityssuihke. Suihkuta, anna vaikuttaa hetki, kampaa. Tuoksuu purkalta, toimii hyvin, korkki ei lopeta toimintaansa, vaan pulloa voi käyttää vaikka uudestaan. Edellä olevat seikat ovat olleet kaikissa muissa kokeilemissani pielessä, joten aina hairahduksen jälkeen palaan tuttuun ja turvalliseen. Naurettavan halpa, olisiko 2-3e.Tämä on uusin tuttavuus hiustuotteistani. Remingtonin ionisoiva harja (ei hajuakaan mitä tarkoittaa). Selvittää hyvin, hiukset jää kiiltäviksi. Maksoin 10e, eli suurikokoisesta harjasta mielestäni ei paljoa.


Kuivashamppoo. Klippoteketin styling dust spray. Uskomaton tuote, ei voi kuin hehkuttaa. Suihkuta hiusten tyveen, harjaa. Jokaisen otsatukkatytön must have-tuote. Kokeilkaa itse jos ette usko, parempi kuin kampaamotuotteet, hintaan 5e.


Hiuslakkaa minulla ei mene paljoa, ja en osaa sanoa tästä onko Paras, mutta Toimii. Eli Got2b rockin' it hair spray. Ei muistaakseni ollut kallis, jotain 5-10e. Pito on kohtuullinen, ei jätä ällöttävää tuntua hiuksiin.

Tärkeitä hiustenhoitorutiinejä minulla on pesu kolme kertaa viikossa. Kampaan hiukseni kolme kertaa päivässä. Letitän hiukseni aina yöksi, etteivät ne takkuuntuisi niin paljoa.

Miten te hoidatte hiuksianne, onko teillä jotain hyviä tuotevinkkejä?

2 kommenttia:

  1. Ite tykkään tosi tosi tosi paljon käyttää Schwarzkopf Gliss Hair Repair shampoota ja hoitoainetta (ne mustat putelit)
    ja sit käytän Franck Provostin Expert Protetion muotoilusuihketta, joka toimii myös lämpösuojana. Ite ainaki suoristan/kiharran hiuksiani aika usein, ni on ollu tosi toimiva tuote. Hiuslakka on sellanen, joka mulla vaihtelee, mut yleensä palaan sit kuitenkin aina tuttuun ja turvalliseen Schwatzkopf got2b glued -lakkaan. Oon sellanen et ainaku tulee joku uus tuote, ni pakko päästä testaamaan! :D Esim. just tänään tarttu kaupasta mukaan L´oreal Studio Matt & Messy Shine -free salt water spray, mitä on telkkarissa mainostettu aika ahkerasti.

    Pitää vissiin iteki käydä tollanen Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir. :) Harkinnassa ollu jo jonkun aikaa!

    VastaaPoista
  2. toi Schwarzkopf Gliss Daily Oil Elixir on kyllä huippu hyvä! mulla on itelläni myös se. aina välillä tykkään laittaa sitä reilusti hiuksiin, annan vaikuttaa jopa muutaman tunnin kotona oleillessa ja sitten pesen pois. ihan kuin uusi tukka! sen lisäksi mulla on Schwarzkopf got2b powder'ful hiuspuuteria. jokaisen naisen paras ystävä. ei väliä onko otsatukkaa vai ei, sillä saa tyveä nostettua ihan uusiin ulottuvuuksiin!

    VastaaPoista