torstai 29. marraskuuta 2012

Ajatuksia muodista.

Jaan teidän kanssanne muutaman ajatuksen siitä, mitä muoti minulle merkitsee ja miten tulkitsen ja käytän sitä.


Muotiin kuuluu jatkuvasti vaihtuvat leikkaukset, materiaalit, pituudet, mallit you name it. Minusta se on hienoa. Näin jokainen voi löytää välillä kaupoista niitä omaa vartaloa imartelevia tuotteita. Kyllä se välillä ottaa päähän, kun kaupassa ei ole mitään minun vartalon mallille sopivaa, mutta hei, jos olisi, joku toinen tuskailisi samaa. Jokaista kuitenkin eri asiat pukevat.



Värien vaihtelu vaatekauppojen tarjonnassa on piristävää, ja ennalta arvattavaa. Keväällä pastellisävyt, kesällä kirkkaat värit, syksyllä murretut sävyt, talvella mustat, valkoiset, harmaat jne. Kuitenkin tämä on minusta hauskaa, jokaiselle sopii eri asiat, ja kun tiedät, milloin mitäkin värimaailmaa on kaupassa, tiedät milloin etsiä vaatteita.



Muotimaailmaa on hauska seurata, kuvia muotinäytöksistä, muotitalojen pääjehujen haastattelua ja sitä, miten kaupat soveltavat huippumuodin tavallisille kansalaisille. Silti minusta kaikkein mieluisinta on seurata blogimaailman kautta sitä, miten tavalliset ihmiset muokkaavat muodissa olevista vaatteista ja koruista omiaan, sitä miten he soveltavat kauppojen tarjontaa.

Lyhyesti ja ytimekkäästi, i loooove fashion.


Postauksen kuvat ovat we heart it:stä. Ihmettelen vaan, miksi kuviksi valikoitui juuri nämä aika niittiset kuvat. Hmm, alitajuntani, mitä yrität kertoa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti