torstai 14. elokuuta 2014

Tukan ruskettamista.

Totesin, ettei ole mahdollista ylläpitää punaista, hyväkuntoista ja pitkää tukkaa. Jatkuva värjääminen rasittaa sitä aivan liikaa, joten yritän palata omaan väriini takas.

Niinkuin rakastin tuota punaista väriä, sen on antava mennä. Pituutta hiuksistani en ole valmis uhraamaan, joten uhraan punaisen.

Alla hieman kuvia lähtötilanteesta.Juurikasvussa puski oma värini, ja sitä ei millään colormaskilla saanut korjattua. Oli siis aika tehdä jonkin näköistä päätöstä tukan suhteen, ja pian. Tätä kuvaa katsoessa tulee ihan paha mieli, toi punainen oli niin kaunis, mutta ei, tukka ei kestä sen ylläpitoa.


Elikkä, aloitin ensimmäisenä punaisen haalistamisella. Värinpoisto ei tullut kuuloonkaan. Pesin hiuksiani ei värjätyille hiuksille suunnatulla shampoolla, ja jätin hiusten aurinkosuojan pois käytöstä. Yleensä olen hysteerinen aurinkosuojan käytössä, mutta nyt se sai jäädä, jotta punaista sain haalistumaan mahdollisimman paljon. Ainoastaan ruskeaa colormaskia olen laittanut tukkaani, mutta vain 3 kertaa, vaikka pesuja alkaa olla varmaan yli 10 takana.Tämä on tilanne tällä hetkellä. Huomattavasti ruskeampi, mutta en usko että parempaan lopputulokseen on mahdollista päästä ilman väriaineita.

Olemme menossa lomamatkalle Turkkiin, jossa aion käydä kampaajalla. Pyrin värjäämään hiukseni mahdollisimman lähelle omaa väriäni, ettei juurikasvun takia hiuksia tarvitsisi värjäillä. Tosin kyllä tässä varmaan vielä useampi värjäyskerta on edessä, ennen kun voin jättää sen tien (ainakin joksikin aikaa) taakseni.

Myös ylikasvanut otsis leikkautetaan samaisella kampaajalla ja huonot latvat pois.


Tässä vielä nykyinen hiustenkasvatustilanteeni. Kädet vyötäröllä, sillä tuossa paidassa vyötärönkohtaa ei erota :P Pisimmät hiukset siis yltävät jo vyötärölle. Juurikasvusta päätellen hiusten kasvutahti on 1cm/2kk. Eli nopeaksi sitä tuskin voi sanoa. Ja auta armias paljonko lähtee taas, kun kampaaja pääsee ottamaan huonot pois.

No, se tukasta, uusia kuvia kuontalosta varmaan kampaajan jälkeen. Toivottavasti lähden sieltä entistä "hehkeempänä" ulos.


2 kommenttia:

  1. Oi mäkin haluan noin upeat hiukset! Omat ei kasva vaikka kuinka kasvattaisi, liian heikot :( Sopii tuo ruskea sävy sinulle tosi hyvin! Hei olen jo hetken miettinyt että meinaatko joskus vielä asukuvia laitella blogiin? Mielestäni sinulla on ihana tyyli ja olisi kiva nähdä millaisia vaatteita nykyään käytät:)

    VastaaPoista
  2. Hei, ja kiitos :) Olen suunnitellut asukuvien laittamista, mutta se on jotenkin jäänyt. Ainakin olen suunnitellut pieni & toimiva vaatekaappipostausta, sillä tyylini ja vaatekaappini on muuttunut aika lailla. Ja suosikkivaatteistakin voisin tehdä, ja mikäli minulla on jotain järkevää päällä, aion jatkossa ympätä niitä muihin postauksiin. Eli ei hätää, pidän vielä vaatteita, kunhan saisin dokumentoituakin joskus ;)

    VastaaPoista