maanantai 12. toukokuuta 2014

Turvallisuudesta ja tyylistä tinkimättä.


Me ei olla omistettu tähän mennessä ollenkaan sammutuspeitettä. Välillä sen osto on käynyt mielessä, mutta kun... ne on niin rumia. Sekään ei ole kovin turvallista että sammutuspeite on jossain siivouskaapin uumenissa piilossa, eikä keittiössä esillä. Onhan sekin parempi kuin ei mitään, mutta tähän asti sellaista ei ole meidän taloudesta löytynyt.


Käytiin miehen kanssa Flamingossa elokuvissa ja syömässä. Poikkesin ennen elokuvaa pikaisesti sisustustuotteiden outlettiin, jonka nimeä en muista. Jos jotain kiinnostaa, niin se sijaitsi Flamingossa Crocs-kaupan vieressä. Olisin voinut kantaa vaikka koko outletin mukana kotiin, niin ihanaa meidän tyylistä tavaraa oli kauppa täynnä. Näitäkin sammutuspeitteitä oli sekä punaisena että harmaana, meille valikoitui tottakai harmaa.


Tätä sammutuspeitettä ei tarvitse piilotella <3 Siinä se meidän keittiön nurkassa naulassa nököttää. Ja on niin kaunis. (argh, noi verhot tarviis todellakin vaihtaa, ehkä...) Turvallinen ja vieläpä kaunis, täydellinen yhdistelmä.


3 kommenttia:

 1. Minäkin olen tommosta sammutuspeitettä himoinnut, vielä en ole raaskinut ostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo maksoi 15e siellä outletissa. :)

   Poista
  2. No eipä paljon maksanut. Aina kun jotain sisustusjuttuja lähtee ostelemaan, tulee ostettua kaikkea muuta kivaa ja silloin sammutuspeite tuntuu toissijaiselta. Vaikka sen pitäisi olla toisin päin!

   Poista