maanantai 10. helmikuuta 2014

Sisustuspäivitystä ja herkistelyä

Pikkuhiljaa viimeisetkin puuttuvat kalusteet saadaan hankittua, ja rakkaat esineet jotka piilottelivat vielä laatikoissa, saadaan esille.
Sain vihdoin hommattua makuuhuoneeseenkin kellon. Tämä hurmaava yksilö löytyi 12e:lla Hyvinkään willan pohjakerroksessa olevasta sisustusliikkeestä, minkä nimeä en millään muista.Tällä hyllyllä sijaitsee häälahjaksi saatu Aalto-vaasi ja kuivattu hääkimppu.


Toisellakin hyllyllä on häihin liittyvää tavaraa. Ensimmäisessä kuvassa oleva Aalto-vaasi saatiin tässä laatikossa, jonka Anteron setä on tehnyt itse. Joka kerta kun tätä hurmaavaa laatikkoa katsoo, muistaa meidän ihanan hääpäivän. <3
 

Kehyksissä oleva kuva on minulle kaikkein tärkein valokuva. Kuva ainoasta ja rakkaasta siskostani Essistä pienenä. Voi tuota ihanaa pörröpäätä. <3Oi että, tämä postaus sai minut tunteellisesti. Upea jakaa teidän kanssanne minulle kaikkein rakkaimpia esineitä. Olen ihmisenä sellainen, joka kiintyy esineisiin.


Henkilökohtaisessa elämässäni on tapahtunut viime aikoina niin paljon, etten ole jaksanut täällä blogin puolella vierailla, toivottavasti ette ole vielä unohtaneet minua.

Haen tällä hetkellä aikuiskoulutukseen ja etsin oppisopimuspaikkoja. Olisi hienoa saada mahdollisuus opiskella ammatti oppisopimuksen kautta. Olen ottanut yhteyttä lukemattomiin paikkoihin, ja käynyt kahdessa haastattelussa, katsotaan miten käy.

Tällä välillä olen myös auttanut ystäviäni muutossa ja tavannut parasta ystävääni. Myös rakas siskoni kävi meillä vierailulla, ja kävimme yhdessä katsomassa mahtavan Apassionatan. Apassionata on meidän vuosittainen perinne, todellista laatuaikaa siskojen välillä. Kiitos upealle Essille, sait taas kerran minut nauramaan vedet silmissä ja vatsa kipeänä. Mikäli luet tätä, muista että olet upea juuri sellaisena kun olet, ja että rakastan sinua valtavasti. Ja hei, kiitos myös Äidille, joka mahdollistaa meille joka vuosi tämän upean viikonlopun!


2 kommenttia:

  1. Näitä sun blogikirjoituksia ja kuvia on niin ihana lukea ja seurata <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos! <3 Ihana huomata, etten kirjoita tätä vain itselleni, vaan teitä ihania lukijoitakin on seuraamassa minun "raapustuksia ja räpsyjä".

      Poista