lauantai 4. tammikuuta 2014

Kun yksityiskohdat ratkaisevat

Huomasin muuton yhteydessä, miten paljon pienetkin yksityiskohdat vaikuttavat huoneiden ilmeeseen, ja varsinkin omaan mieleen. Niinkin pieni ja asia, mitä ei usein ajattele, kun hammasmukit. Jokaisen vessassa roikkuvat pienet "astiat", mihin ei tule kiinnitettyä huomiota. Noh, muuton yhteydessä kiinnitin kyseiseen asiaan huomiota, ja hommasin uudet mukit.

Hyvä päätös, loistava. Tajusin, miten paljon yksityiskohdat merkitsevät. Joten kuvailin teille meidän kodin hauskoja / kekseliäitä / muuten vaan minun huomioni kiinnittäneitä yksityiskohtia.


Ne hammasmukit josta tämä koko idea lähti liikkeelle...


Kaksi alinta kuvaa on uusista kelloistamme, jotka olivat ehdottomalla himotuslistallani. Näistä kaunokaisista on tulossa omakin postauksensa...

Mites te, kuinka tärkeinä pidätte yksityiskohtia sisustuksessa?


2 kommenttia:

  1. Ihana postaus, tykkään itsekin yksityiskohdista. Olen liian laiska suunnittelemaan sisustusta kovinkaan perusteelliisesti, yritän yhdistää lempiasioita kohtuullisen siististi ja simppelisti ja sitten se juju syntyykin hauskoilla yksityiskohdilla. Se on ihana tunne kun keksii jostain tyhjänpanttina seisseestä tavarasta hauskan lisän johonkin paikkaan joka tarvitsikin piristystä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. totta :) minulla on tosin vähän liikaakin aikaa pohtia. Ja perfektionisti luonne tekee aika paljon...

      Poista