lauantai 2. marraskuuta 2013

Uutta kotia odotellessa.

Muuttoa odotellessa ja pahvilaatikoiden keskellä eläessä voi katsella kuvia uudesta ja ihanammasta kodista.  Valoisa, ihana ja tilava uusi koti houkuttaa niin, ettei meinaisi jaksaa odotella marraskuun loppuun.

Tässä teille muillekkin muutama kuva, minkä napsasin kämpästä käydessämme esittelyssä.Mulla niin sormet syyhyää päästä toteuttamaan sisustusideoita tuohon asuntoon. :) Mutta sitä ennen on raivattava tämä kämppä. Ajatus ei varsinaisesti kyllä hirveästi houkuta...

Mulla alkaa myös tikkaiden tuunausprojekti. Antero teki minulle tikkaat yöpöydäksi, kun kovasti halusin. Nyt tikkaat saavat vähän maalia pintaan, ja toivottavasti niistä tulee entistä ehommat. Kuvia projektista sitten kun saan sen päätökseen.


2 kommenttia:

  1. Muutettettiin juuri poikaystävän kanssa isompaan asuntoon, pakkaaminen ja erityisesti mutto(3 kerroksesta 3 kerrokseen ilman hissiä!!) ei todellakaan ollut namia mutta nyt kun on täällä niin ihanaa!! Pääsee sisustelemaan:) vielä eletään laatikoiden keskellä mutta kyllä se tästä! Ihanaa uuden kämpän odotusta !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä minäkin odotan. Alkaa tulla banaanilaatikot korvista ulos... Meillon kans muutto 3 kerroksesta 5:n kerrokseen. Uudessa talossa on hissi, mutta niin pieni ettei kalusteet mahdu.. Eli kantopuuhiin pääsee miehet. :) Meillä olis toiveena saada koti uudeksi vuodeksi valmiiksi, näinköhän toteutuu? Sisustus kyllä jatkuu varmaan kauankin sen jälkeen :)

      Poista