keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Tuliaisostoksia

Ostin itselleni hirveen kasan tuliaisia Espanjasta. Hups. Alla kuvaspämmi ostoksista.


LYDC-merkkinen laukku, ihanuus, Gibraltarilta hankittu, n. 50e. Gibraltarilta ostettu myös Marc Jacobsin Dot-hajuvesi 39e.


Ihana, äärimmäisen halpa laukku 9,95. Ilmeisesti kopio (?) jostain merkkilaukusta, mutta en ainakaan itse tiedä mistä. LYDC-merkkinen iso lompakko, n. 20e. Vihdoin tarpeeks iso lompakko mun korteille :)


Huiviostoksia. Vasemmalta oikealle, 9,95e, 8e, 4e. Äärimmäisen halpoja huiveja, kallein mitä löysin (ei merkkiliikkeet) oli toi vasemman puoleinen...


Söpössä miniammeessa ihanan tuoksusta minikosmetiikkaa... 6,99e.


Kikosta kaksi luomiväriä 3,95e/kpl, kulmakynä 4,95e. (Hinnat muistaakseni)


Kynsilakat 2,95e/kpl, kynsilakanpoistoaine 5,95e. Poistoaineen ostin pullon mekanismin takia, mutta tuo onkin todella laadukasta poistoainetta, ja ainut "tuoksullinen" kynsilakanpoistoaine joka ei haise vielä kauheammalta kuin tavalliset.


Mekko Gibraltarilta 22e. Tähän rakastuin samantien, käytin tätä lomalla iltaisin, ja tänne Suomeenkin loistava mekko. Mekko joka vei heti sydämeni, ja nousi suosikkimekkolistani ykköseksi. Ihanaa denimin näköistä kangasta. Iso helma, ja tuo väri<3 Sen kanssa sopii ihan mikä vaan.Samanlaiset vaaleanpunainen ja vaaleansininen liivit. Taisivat olla 25e kpl. Ihania, loistavaa materiaalia. Hauskat yksityiskohdat. Ja hauska mekanismi (?) jolla nämä saa kiinni. Tulevat varmaan näkymään asukuvissa myös kiinni.


Ihanan väriset korut, jotka mätsäävät täydellisesti yllä näkyneeseen mekkoon. Pinkki 8,95e, violetti 9,95e.

Ostin myös hopeiset korvikset, sain lahjaksi käsikorun ja ostimme miehen kanssa puoliksi sydänkaulakorun.

Mitäs piditte ostoksista? Muutama jäi kuvaamatta katoamistempun takia, yksi ihana neule, yksi trikooliivi ja varmaan jotain muuta. Tulevat varmaan kuitenkin näkyviin täällä blogin puolellakin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti