tiistai 8. tammikuuta 2013

Alennusmyyntivinkit.

Ihmiset ryntäilevät alennusmyynneissä kuin päättömät kanat, tietämättä mitä etsivät. Niin minäkin tein vielä jokunen aika sitten, ja kotona mietin kummissani ostosten kanssa "miksihän tämän ostin?" "ainiin, tää oli niin halpa".

Joo, se ei ollut kovin kannattavaa, joten ajattelin jakaa teille vinkit, jotka tekivät minusta paremman alennusmyyntishoppailijan. Ei sillä tavalla paremman, että rahaa menisi vähemmän, vaan sillä tavalla, ettei hutiostoksia enää tule.

Alennusmyynneissä tulisi muistaa, että kyseessä ovat edellisen sesongin myymättä jääneet tuotteet. Ei siis mitään uutta ja ihanaa, vaan ne tuotteet, jotka kuukausi kaupalla ovat siellä kaupassa roikkuneet, mutteivat menneet kaupaksi.

Joten, pidä pää kylmänä tarjoushuumassakin. Muista, että ei ole kannattavaa ostaa mitään, mikä ei olisi niin ihanaa, että olisit valmis siitä normaalihinnan maksamaan.

Mitä alennusmyynneistä sitten kannattaa etsiä. Alla esimerkkejä Lindexin, Seppälän ja H&M:n verkkokaupoista poimittuna. Huomioithan että vaatteet ovat minun makuuni valikoituja.


Klassikot:Peruspaidat:


Perusmekot:

  
 Erikoiset yksityiskohdat:Suosikkivärisi:
Sukat, sukkahousut ja alusvaatteet:Korut, asusteet ja laukut:


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti