keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Tytöt, rohkeutta pukeutumiseen!

Tänään kiertelin kirppiksiä Kotkan keskustassa. Katselin muiden naisien ja tyttöjen pukeutumista, ja huomasin jotain omituista. Ensinnäkin, melkein kaikilla oli takit tai pitkähihaiset päällä, vaikka oli oikeasti lämmin. Minä hyppelehdin t-paidassa, ja ei ollut kylmä. Toiseksi, kellään ei ollut hameita. Minne kaikki hameet ovat katukuvasta kadonneet? Uskomatonta.

Muutenkin naiset käyttävät liian vähän hameita, ainoastaan juhlissa, yöelämässä ja erittäin helteisinä päivinä. Minusta hame on huomattavasti mukavampi kuin housut, mutta jokaisella mieltymyksensä.

Viimeinen huomioni liittyi uskallukseen ja väreihin. Minne ovat kadonneet kaikki tämän kaupungin upeat naiset, jotka eivät pelkää näyttää upeuttaan ja muotojaan. Kaikki naiset joita näin terassilla istuessani, olivat pukeutuneet säkkimäisesti pillihousuja lukuun ottamatta mustaan ja harmaaseen, jopa uskaliaasti ruskeaan.

Joten, haastan teidät, naiset, näyttäkää upeutenne!

Tämän päivän asuna kirpparilta löydetty hippimekko palloilla, musta t-paita, rouhea vyö Kappahlista ja mustat sukkahousut. Kuvaan eksyi myös kissa.

9 kommenttia:

  1. Kissat tulee aina kuviin :D Ihana mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainakin meidän tiikeri, se on hirvee linssilude :P Mekko on kirpparilöytöjä helsingistä myyrmäkihallin kirppikseltä. Sinne tahtoo pian uudestaan!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos, itsekin pidän siitä! :) Eikä ole ainakaan toistaiseksi samanlaista kävellyt vastaan

      Poista
  3. Oon samaa mieltä tosta värijutusta ja muistakin. Mutta varsinkin värit on ihania ja niitä pitäisi käyttää enemmän! ja hameita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsehän en melkein ikinä housuja käytä. :) eli hameet rocks.

      Poista
  4. Naisena olo on niin ihana asia kun saa olla turhamainen ja saa miesten päät kääntymään. :)

    VastaaPoista
  5. Ihana hippimekko, oikea kirppislöyty =) sulla on muutenkin kauniita mekkoja!

    VastaaPoista